Home
Welkom

Welkom bij Vijver-online. Op deze website vindt u informatie over ons product assortiment en proberen wij onze visie duidelijk te maken. Onze belangrijkste boodschap is dat goed advies heel belangrijk is.

We hechten een grote waarde aan een goed gesprek waarin de wensen van de klant duidelijk naar voren komen, zodat wij een goed advies kunnen geven. U zult daarom op deze site geen webshop vinden, wel kunt u een beschrijving van ons product assortiment vinden in het linker menu.

Voor een goed advies en een vrijblijvende offerte kunt u altijd bellen of langskomen. Wij zullen u met plezier helpen met al uw vijvervragen.

Van natuurvijver tot koivijver niets is ons onbekent. Wij leveren een breed assortiment producten voor elk type vijver. Ook kunnen wij alles tegen een scherpe prijs aanbieden.

Schroom niet om te bellen of langs te komen, u zult er geen spijt van krijgen.

Het is weer voorjaar, de winter was niet zo koud dit jaar. Dit kan betekenen dat er al vroeg in het voorjaar de parasieten probleempjes zich kunnen gaan voor doen. Als de vissen te veel gaan springen en schuren wordt het tijd voor maatregelen. Al zijn er beperkingen als het water nog koud is betreffende de wormachtigen, de meeste anderen zijn wel te behandelen.

 

De nieuwe visbakken draaien met een hoge visbezetting, maar ze draaien erg goed. Groter en winterproef was het uitgangspunt. Ook op het gebied van filtratie hadden we onze wensen. Graag wilden we een filter van Oase kunnnen laten zien omdat we ook alles van Oase kunnen leveren op bestelling. En de grootste nieuwe visbak (6000liter) draaid geheel op enkel een luchtpomp, het zogenaamde airlift systeem. Dit verbruikt veel minder stroom als wanneer je een vijverpomp gebruikt om het water te verplaatsen. Echter je dient er wel rekening mee te houden bij de aanleg van de vijver. U bent welkom om dit nieuwe systeem te komen bekijken.

Onderstaande foto is historie, gedurende afgelopen winter zijn de visbakken en deze stelling verwijderd, er is een nieuwe tegel vloer gelegd en nieuwe verlichting geplaatst.Mvg. het Vijver-online team,

Patrick en Joep.


Patrick 06-54297159

 

Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken